PRIJAVE ZA TRKU ZA SREĆNIJE DETINjSTVO

02.10.2023

 

Crveni krst Srbije-Crveni krst Niš tradicionalno organizuje Trku "Za srećnije detinjstvo", ove godine pod sloganom "Imamo cilj- dođi na start", koja će se održati 7. oktobra 2023. godine s početkom u 12 sati, u dvorištu osnovne škole "Dušan Radović" ul. Đerdapska 45. Učestvovaće učenici svih osnovnih škola sa teritorije grada Niša.

Pozivamo vas da uzmete učešće na ovoj manifestaciji i zajedno pomognemo našim mladim sugrađanima da dođu do cilja.

Prijava škola na e-mail jelena.stojkovic@redcross.org.rs

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>