Program Škole podmlatka

25.10.2023

Od 13. do 22. oktobra u odmaralištu "Gaj" u Divljani je boravilo dvadeset četvoro dece iz Miljkovca i Babušnice, u okviru realizacije Škole podmlatka.

Program Škole podmlatka obuhvata različite segmente koji se tiču usvajanja znanja o vrednostima koje promoviše i zastupa Crveni krst kao i značaja humanitarnog rada i različitih oblasti delovanja Crvenog krsta. Tu je i zabavni večernji program u kome deca imaju prilike da prikažu vršnjacima svoje veštine i talente. Školu podmlatka realizovali su volonteri Crvenog krsta Niš Sanja Milošević, Jovana Lazarevska, Uroš Popović, Aleksa Radosavljević, Ilija Veličković i Vladan Đuknić.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>