Program borbe protiv trgovine ljudima za korisnike grupe za decu i mlade „Indigo“

16.12.2019

U petak, 13. decembra, održane su radionice „Predstvaljanje“, „Pinokio – da li verujete u bajke“ i „Izvuci se“ za korisnike uzrasta od petog do osmog razreda i volontere Grupe za decu i mlade Indigo. Kroz zanimljive radionice zajedno sa edukovanim volonterima Aleksandrom Bogdanović i Danijelom Frfalanović korisnici i volonteri su mogli da saznaju više o ovom globalnom fenomenu, ali i koje mere opreza je neophodno da preduzmu kako ne bi upali u lanac trgovine ljudima.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>