Promocija humanih vrednosti u OŠ "Radoje Domanović"

08.11.2019

Volonteri programa Promocije humanih vrednosti su od 4. novembra 2019. godine započeli sa realizacijom interaktivnih radionica u OŠ "Radoje Domanović" sa učenicima VII razreda. Ciljevi koji se ovakvim načinom rada žele postići tiču se razvijanja osećaja lične i građanske odgovornosti, kulture nenasilja, tolerancije, jačanja osećaja zajedništva i prevencije cyberbullying-a. U nastavku rada je u planu sprovođenje po sedam radionica u sva četiri odeljenja.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>