Promocija humanih vrednosti u OŠ "Učitelj Тasa"

19.05.2023

Crveni krst Niš je otpočeo sa realizacijom Programa promocije humanih vrednosti u saradnji sa OŠ "Učitelj Tasa". Ove nedelje su volonteri održali pet radionica iz modula "tolerancija" učenicima drugog razreda ove škole.

Program promocije humanih vrednosti kroz radioničarski rad sa decom ima za cilj podsticanje tolerancije, razvijanje veština nenasilne komunikacije, uvažavanje kulturoloških razlika, bezbedno korišćenje interneta i prevenciju nasilja na internetu, promovisanje ideje lične i građanske odgovornosti i razvijanje osećanja pripadanja zajednici i spremnosti da se pomogne drugima.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>