Radionica na Filozofskom fakuletetu

15.03.2023

U saradnji sa Departmanom za socijalnu politiku i socijalni rad, na Filozofskom fakultetu u Nišu 15. marta održana je informativna radionica u okviru Programa borbe protiv trgovine ljudima, za srednjoškolce i studente, koji su kroz Standardizovanu prezentaciju imali prilike da se bliže upoznaju sa ovim ozbiljnim društvenim problemom. Radionicu je realizovala Ksenija Milosavljević, student ovog Departmana i trener u Programu prevencije trgovine ljudima. Ulogu Crvenog krsta u borbi protiv trgovine ljudima predstavila je Aleksandra Savić, stručni saradnik Crvenog krsta Niš.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>