Radionica “Nenasilno rešavanje konflikata”

06.11.2017

U  Osnovnoj školi „Prvi maj” u Trupalu predavači Crvenog krsta Niš održali su 6. novembra radionicu „Nenasilno rešavanje  konflikata”. Učenici starijih razreda mogli su da saznaju koje sve vrste nasilničkog ponašanja postoje i kako bi trebalo pravilno da rešavaju sukobe u školskoj sredini i van nje, kako ne bi i sami upali u zamku i postali žrtve ili nasilnici. Predavanje u školi u Trupalu deo je programa “Promocija humanih vrednosti”, koji realizuje Crveni krst Niš.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>