Radionice borbe protiv trgovine ljudima

20.04.2022

Na seminaru koji je Crveni krst Niš organizovao u odmaralištu "Gaj" u Divljani, 15. i 16. aprila je održano šest radionica u okviru Programa borbe protiv trgovine ljudima. Nakon Testa za minut i standardizovane prezentacije koja je prikazana volonterima, diskusija o problemu trgovine ljudima, merama prevencije, opreza, mehanizmima kontrole i sl. nastavila se i kroz radionice Dug zao drug, Život priča, Posmatrači, Kad vidim onda ću verovati i Sreća u koferima. Radionice je održala Aleksandra Savić, stručni saradnik CK Niš.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>