RADIONICE PHV ZA OSNOVCE

23.10.2023

U OŠ "Vožd Karađorđe", volonteri CK Niš nastavili su realizaciju radionica u okviru Programa PHV. Protekle nedelje su održane radionice iz modula "Kulturalni identitet i poštovanje razlika". Osim razgovora o kulturi i tradiciji našeg naroda, učenici su imali prilike da se upoznaju i sa kulturom drugih naroda i steknu uvid u to da je u različitosti lepota i bogatstvo čovečanstva. Upoznavanje sa kulturom drugih naroda nas oplemenjuje, suzbija predrasude i diskriminaciju i širi naše vidike

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>