Radionice u specijalnoj školi sa domom učenika “Bubanj“

28.02.2020

U Specijalnoj školi sa domom učenika „Bubanj“ su 27.02. održane dve radionice u okviru Programa borbe protiv trgovine ljudima, sa ciljem upoznavanja dece sa pojmom trgovine ljudima, fazama trgovine, načinom izlaska iz lanca i ulogom Crvenog krsta u borbi sa ovim problemom. Pored toga, održana je i radionica „Tri puta meri, jednom seci“, koja ima za cilj da edukuje učesnike kako da prepoznaju znakove opasnosti i ispravno reaguju u takvim situacijama. Radionice su realizovale Ana Cvetanov i Aleksandra Savić.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>