Radionice u Trupalu i Prehrambeno-hemijskoj školi

07.11.2022

U OŠ "Prvi maj" u Trupalu 1. novembra održane su radionice za učenike ove škole. Za mlađe razrede održana je radionica "Druženje sa Mišom i Mašom" kojoj su prisustvovala 73 učenika, a na informativnoj radionici za starije razrede, sa 94 učesnika, prikazana je standardizovana prezentacija i radionica "Pinokio". Radionice su vodili edukovani volonteri CK Niš Suzana Nedeljković, Aleksa Radosavljević, Miroslav Živković, Mia Krstić i Kristina Spasić. Istog dana je i za članove Učeničkog parlamenta održana informativna radionica u Prehrambeno - hemijskoj školi, kojoj je prisustvovalo 15 učenika. Radionicu su realizovale volonterke CK Niš Damjana Korbuc, Milica Veljković i Petra Cvetković.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>