Radionice za učenike OŠ “Vožd Karađorđe”

03.12.2019

Tokom 26. i 27. novembra održane su četiri informativne radionice na temu borbe protiv trgovine ljudima za učenike sedmog razreda Osnovne škole “Vožd Karađorđe”. Radionici je prisustvovalo oko 70 učenika ove škole, kao i psiholog i nastavnik. Učenici su kroz standardizovanu prezentaciju, ali i kroz kviz mogli da saznaju više o samom pojmu trgovine ljudima, ali i o merama opreza i zaštiti.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>