Radno obeležavanje dana borbe protiv trgovine ljudima

02.08.2021

U odmaralištu Crvenog krsta Niš „Gaj“ u Divljani je 30. jula obeležen Međunarodni dan borbe protiv trgovine ljudima. Nakon informativne radionice, gde su se volonteri kroz standardizovanu prezentaciju upoznali sa problemom trgovine ljudima i ulogom Crvenog krsta u borbi protiv ovog ozbiljnog društvenog problema, održane su još dve radionice: „Dug zao drug“ i „Da, možda, ne“. Radionice je vodio edukovani volonter Crvenog krsta Doljevac Mihajlo Kostić uz pomoć stručnog saradnika Crvenog krsta Niš Aleksandre Savić.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>