Raspisan konkurs “Krv život znači”

22.02.2017

Na osnovu konkursa Crvenog krsta Srbije, Crveni krst Niš raspisuje konkurs ’’Krv život znači’’ za 2017. godinu. Tema ovog tradicionalnog konkursa je promocija dobrovoljnog, anonimnog i neplaćenog davalaštva krvi.

    Svoje literarne i likovne radove, fotografije i video spotove-filmove mogu slati osnovci i srednjoškolci sa teritorije grada Niša.

    Tri najbolja rada u svakoj kategoriji u Nišu biće nagrađena i učestvovaće na republičkom konkursu. Autori najboljih radova sa republičkog konkursa kao nagradu će dobiti letovanje u odmaralištu Crvenog krsta Srbije u Baošićima u terminu od 26. jula do 4. avgusta 2017. godine.

    Niški osnovci i srednjoškolci radove mogu dostaviti Crvenom krstu Niša, poštom ili lično, u zapečaćenim kovertama (adresa: Obrenovićeva 39).

    Konkurs traje do 1. aprila 2017. godine.

 

    Više informacija i detaljne propozicije konkursa možete pogledati ovde:

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>