Sednica skupštine CK Niš

10.05.2019

Na Svetski dan Crvenog krsta koji se obeležava 8. maja, održana je sednica Skupštine Crvenog krsta Niš. Sednicu je otvorila predsednik Crvenog krsta Niš dr Anita Petković, a izveštaj o radu u periodu januar-maj 2019. godine podnela je sekretar Crvenog krsta Niš Sanja Stojanović. Sednicom Skupštine, na kojoj je između ostalog usvojen plan rada za 2019. godinu, započeto je obeležavanje Nedelje Crvenog krsta.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>