Seminar DDK za volontere, februar 2022

18.02.2022

Crveni krst Niš je u okviru Programa DDK, u periodu od 14. do 16. februara u odmaralištu „Gaj“ u Divljani, organizovao seminar za volontere. Teme seminara su se odnosile na promociju i značaj dobrovoljnog davalaštva krvi, ulogu volontera na akcijama, organizovanje akcija u vreme pandemije Covid-19 i formiranje Kluba 25. U sklopu seminara održano je predavanje na temu difuzije i predavanje i radionica u vezi prevencije polno-prenosivih bolesti. Na seminaru je volonterima predstavljeno i istraživanje koje Crveni krst Srbije trenutno sprovodi u vezi zadovoljstva dobrovoljnih davalaca krvi na akcijama DDK.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>