Seminar DDK za volontere

18.08.2020

U odmaralištu Crvenog krsta Niš “Gaj“ u Divljani, u periodu od 14. do 16.avgusta, realizovan je seminar za volontere, nove motivatore u programu Dobrovoljnog davanja krvi. Volonteri su prošli kroz edukaciju o tome kako se vrši promocija dobrovoljnog davanja krvi, organizacija akcije, značaju dobrovoljnog davanja za celokupnu zajednicu i imali prilike da prođu kroz simulaciju same akcije. Seminar je organizovao Crveni krst Niš u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Niš.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>