SEMINAR – Dobrovoljno Davalaštvo Krvi

25.06.2021

Crveni krst Niš je u odmaralištu “Gaj“ u Divljani, u periodu od 18. do 20. juna, organizovao seminar za nove volontere u okviru Programa dobrovoljnog davanja krvi. Volonteri su prošli edukaciju o tome kako se vrši promocija dobrovoljnog davanja krvi, kako se organizuju akcije i informisani su o značaju dobrovoljnog davanja krvi za zajednicu. Nakon toga volonteri su imali priliku da prođu kroz simulaciju same akcije. Seminar je organizovao Crveni krst Niš u saradnji sa Zavodom za transfuziju krvi Niš.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>