SEMINAR - PROGRAM BORBE PROTIV TRGOVINE LJUDIMA

21.05.2018

Crveni krst Niš je u periodu od 19. do 20. maja 2018. godine organizovao obuku za nove edukatore u Programu borbe protiv trgovine ljudima. Obuku su vodili treneri iz Crvenog krsta Kruševac, Crvenog krsta Stari Grad i Crvenog krsta Kragujevac. Seminaru su prisustvovali volonteri Crvenog krsta Niš, učenici srednjih škola, koji će u narednom periodu svoja znanja o prevenciji trgovine ljudima preneti svojim vršnjacima.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>