Seminar za nove volontere u Divljani

20.03.2023

U odmaralištu "Gaj" u Divljani, u periodu od 17. do 19. marta, održan je seminar za mlade volontere Crvenog krsta Niš. Novim volonterima su prezentovane aktivnosti kojima se Crveni krst bavi u okviru programa Difuzija, Dobrovoljno davalaštvo krvi, Prva pomoć i realistički prikaz povreda, oboljenja i stanja, Borba protiv trgovine ljudima, Promocija humanih vrednosti i Spasilaštvo na vodi. Predavanja i radionice držali su edukovani volonteri koji su angažovani u navedenim programima.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>