"Solidarnost na delu" u odmaralištu u Divljani".

03.06.2023

U okviru akcije "Solidarnost na delu", uz saradnju svih osnovnih škola iz Subotice, ove godine je 53 učenika boravilo 5 dana u odmaralištu "Gaj", Divljana, kraj Niša. Deca su vreme provodila u šetnji, zabavi, a naše tri volonterke koje su bile s njima su im pružile osnovna znanja o Crvenom krstu, i predstavile neke od naših programskih aktivnosti, a u tome su im pomogli i volonteri Crvenog krsta Niš

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>