Svetski dan zdravlja

07.04.2018

Crveni krst Niš učestvovao je u zajedničkoj akciji u centru grada, koja je organizovana povodom Svetskog dana zdravlja 7. aprila. Akcija je deo kampanje posvećene univerzalnoj zdravstvenoj zaštiti. Ovogodišnji moto je “Zdravlje za sve”. Stručni saradnik Crvenog krsta Niš Ratomir Petković naglasio je da je promocija zaštite zdravlja jedan od programa organizacije Crvenog krsta i pozvao sve zainteresovane građane da se bliže upoznaju sa aktivnostima ove humanitarne organizacije.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>