U ponedeljak takmičenje na poligonima u OŠ “Učitelj Tasa”

13.12.2019

Crveni krst Niš je tokom oktobra meseca realizovao program Crvenog krsta Srbije "Efikasan odgovor Crvenog krsta na nesreće" u cilju jačanja kapaciteta lokalne zajednice za smanjenje rizika i posledica od elementarnih nepogoda i drugih opasnosti. Program su sprovodili edukovani volonteri sa učenicima OŠ "Učitelj Tasa".

9. i 10. decembra su održane vežbe evakuacije, plenarna predavanja i vežbe na poligonima za učenike VII i VIII razreda i time je planom i programom obuhvaćena cela škola.

U ponedeljak 16. decembra sa početkom od 14h u OŠ "Učitelj Tasa" je zakazano lokalno takmičenje za učenike III razreda. Pozivamo učenike, nastavnike, roditelje i saradnike Crvenog krsta Niš da isprate ovaj događaj i pruže podršku učenicima koji će učestvovati na takmičenju koje obuhvata aktivnosti i zadatke na radnim i zabavnim poligonima.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>