Uručena donacija za učenike tri niške škole

12.05.2017

Crveni krst Niš uručio je donaciju u garderobi Domu učenika srednjih škola, školi “Bubanj” i školi za osnovno i srednje obrazovanje “14. oktobar”. Odevni predmeti vredni oko pet miliona dinara poklon su kompanije ATEKS d.o.o. iz Beograda.

Ovom akcijom Crveni krst Niš završava obeležavanje nedelje Crvenog krsta. Ovogodišnji moto bio je „Svuda za svakoga – da li ste znali?“.

 • Radionice za smanjenje digitalnog jaza

  U Crvenom krstu Niš održane su radionice sa starijim licima koje se realizuju u cilju smanjenja digitalnog jaza. Neke od tema su korišćenje e-uprave, aplikacije Moj doktor, pretraga lekova, online bankarstvo, drustvene mreže, korišćenje a…


 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


Još vesti >>>