Uskoro obuka za učenike medicinske škole

07.03.2017

Crveni krst Niš 9. i 10. marta organizuje obuku iz prve pomoći za učenike trećeg razreda medicinske škole “Dr Milenko Hadžić”. Ti mladići i devojke će i sami postati edukatori prve pomoći u osnovnim školama.

Inače, konkurs za prijem volontera – edukatora prve pomoći u osnovnim i srednjim školama još traje, a do sada su se prijavila tri lekara i dve medicinske sestre. Crveni krst svim volonterima obezbeđuje besplatnu obuku iz prve pomoći. Svi zainteresovani mogu da se jave Crvenom krstu Niš u Obrenovićevoj ulici br. 39.

 

Postanite i Vi volonter Crvenog krsta!

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>