Volonteri Crvenog krsta u udruženju „NILKO“

03.12.2019

Predsednik udruženja obolelih od raka i osoba sa stomom „NILKO“ iz Niša zajedno sa još devet članova ugostio je 28. novembra edukovane volontere sa kojima su kroz standardizovanu prezentaciju mogli da saznaju više o trgovini ljudima, zakonima u ovoj oblasti, ali i merama opreza i zaštiti. Posetu ovom udruženju obavili su volonteri iz oblasti Programa borbe protiv trgovine ljudima Aleksandra Savić, Dragana Milić i Danijel Frfalanović.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>