Završen ciklus radionica programa borbe protiv trgovine ljudima za učenike sedmog razreda OŠ „Dušan Radović“

20.12.2019

 

U utorak i sredu, 17. i 18. decembra, održane su radionice za pet odeljenja sedmog razreda OŠ Dušan Radović. S tim u vezi radionice su održane svim odeljenima sedmog razreda ove škole, te je iste slušalo 156 učenika iz sedam odeljenja. Učenici su kroz radionicu „Zabluda ili istina“ i standardizovanu prezentaciju bili u mogućnosti da saznaju više o borbi protiv trgovine ljudima.

Takođe,  u utorak, 17. decembra, održana je standardizovana prezentacija za učenike dva odeljenja osmog razreda ove škole.

Radionice su vodili edukovani volonteri Crvenog krsta Niš.

 • Obeležen Svetski dan borbe protiv zloupotrebe droga 2024

  Uličnom akcijom podele edukativnog materijala, Crveni krst Niš obeležio je 26. jun - Međunarodni dan protiv zloupotrebe i nezakonite trgovine drogama.


 • Okrugli sto o migrantima u Crvenom krstu Niš

  U Crvenom krstu Niš 26. juna održan je okrugli sto na temu „Poboljšanje položaja i inoviranje usluga namenjenih migrantima u lokalnoj zajednici i jačanje partnerske saradnje u pružanju podrške migrantima“.


 • Radionice za učesnike letnjeg kampa

  U sklopu letnjeg kampa koji je održan od 21. do 23. juna u odmaralištu Crvenog krsta Niš "Gaj" u Divljani, za učesnike su organizovane i radionice na temu prevencije trgovine ljudima.


 • Letnji kamp u Divljani 2024

  Crveni krst Niš je u periodu od 21. do 23.juna 2024. godine organizovao letnji kamp za volontere Crvenog krsta Babušnica, Crvenog krsta Doljevac, Crvenog krsta Prokuplje i Crvenog krsta Niš u odmaralištu „Gaj“ u Divljani.


Još vesti >>>